Снимка: Нова тв

Николина се прости с мечтата за победа в Big Brother, след като напусна шоуто на косъм от финала.

Всички номинирани за гонене - Кирил, Никита, Аделина и Николина, получиха шанс да си откупят номинацията с таен търг, но и четиримата записаха нула лева. Така се оставиха на зрителския вот.

Соня Колтуклиева, Ангел Джамбазки и Пламен Медаров подложиха номинираните на кръстосан разпит, а бившите съквартиранти Ирена и Цецо продължиха свадата си и в студиото.

Цецо нападна и Аделина, че "не било морално Ади два пъти лекари да я поставят на системи, а тя да ламти за победата и парите". "Добре, ама защо остана? Два пъти идва линейка и те изкарваха на носилка. С лед на корема. Защо не си гледаш здравето, а си още тук?", запита Цецо. Тя пък беше категорична, че не иска да я приемат за жертва и както всички останали в къщата иска да спечели наградата. Лекарите пък я уверили, че обострената й язва няма да й пречи да довърши играта.

"Това не е реална конкуренция. Ади, ти от 5 дена лежиш. Не мога да си кажа мнението, защото ще изляза злодей", избухна и Кирил след провалена мисия, която на всичко отгоре го остави и без 12-годишната му брада. Освен това останалите за финала ще трябва д апреживеят седмицата с бюджет от 90 лева.

В къщата пък определено цари глад за цигари. Николина използва повода, за да създаде нова интрига и разпространи слух, че Big Brother е извикал Аделина в Изповедалнята, за да й даде една кутия.

В крайна сметка след всички интриги жертва падна Николина, а останалите ще се борят за оцелялата сума от голямата награда. На 13 септември пък те ще отстъпят мястото в къщата на известните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase